Panduan Kumpul Prospek Secara Online

0
531 views
views

Susah ke nak cari online prospek untuk bisnes / produk anda?

Jawapannya mudah saja kalau anda tahu langkah terbaik yang perlu anda buat untuk dapatkan prospek secara online. Mungkin secara offline anda dah mahir, tapi secara online approach prospek amat berbeza.

Anda tak perlu berjumpa, tanpa mengeluarkan suara hatta tak kira masa anda boleh dapatkan prospek secara online walaupun 1-4 pagi !

Ada kaedah percuma dan kaedah berbayar. Apa yang anda perlukan adalah

  • Laman web / blog (boleh dapat percuma dan berbayar)
  • Autoresponder (apa kejadah ni ?)
  • Ayat – ayat sempoi dalam emel
  • Tempat dan ayat iklan convert

4 ni adalah asas bagi anda yang newbie untuk jalankan kerja mencari prospek. Sekali dah setup, semuanya berjalan secara automatic … Anda hanya tunggu reply dari prospek saja !

Yang dah otai pasti tahu dan pasti ada cara yang lebih advance lagi untuk kumpul prospek ni.

Mahukah anda pelajari bagaimana minta prospek bagi no.telefon / emel mereka pada anda

  • Tanpa paksaan
  • Tanpa berjumpa
  • Secara Online
  • Pada masa anda sedang tidur
  • Pada jam 4.00 pagi

## TERBUKTI ##

Prospek dengan rela hati bagi maklumat macam tu saja tanpa banyak bunyi !

Lihat senarai maklum balas yang saya terima di gambar di bawah.

email3email4

Ini peluang anda kumpul senarai prospek secara automatik !

Dah Online ->>> Sila dapatkan salinan anda di http://faridmokhtar.my/panduankumpulprospek/

ecover_panduan_kumpul_prospek_faridmokhtar