JIMAT DUIT HENFON

terkejut
TERHEBAT: Jana Pendapatan Sampingan Hanya Dengan Produk Harian !
  • Produk semua orang guna.
  • Tiada repeat sales orang sama tapi untung setiap bulan.
  • Hasil berkali-kali
  • Keperluan 4 juta pengguna

Salam Hormat.

faridmokhtarNama saya Farid Mokhtar dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada anda kerana melawat laman ini. Saya juga seperti anda , sudah penat ke hulu ke hilir mencari idea bisnes yang boleh menjana income secara berterusan.  Sudah lama saya mencari , rupanya dia telah wujud sejak tahun 2009 lagi . Dan saya sudah gunakannya sejak dibangku sekolah lagi. Tetapi macam tidak percaya yang ia boleh menjana income lumayan dan ia sudah dibuktikan !

Ramai yang telah berjaya , beli tanah, beli rumah , beli kereta , beli moto hanya dengan guna hasil daripada produk hebat ni. Ini bukan gebang / cakap kosong tuan puan, bukti telah ada. Saya juga telah mula untuk menjejak langkah mereka-mereka ini. Ada di blog saya tentang bagaimana saya dapat beli motor ,bayar ansuran percuma . Itu nanti saya ceritakan dalam emel. Kenapa skim-skim lain hanya tunjuk kereta mewah saja, kenapa tak tunjuk rumah, benda-benda kecik macam moto ni...sebab itu semua money game, tiada produk yang didagangkan.  Apa yang saya nak dedahkan pada anda ni ada produknya, dan bukti hasil daripada produk ni.

Saya percaya ramai dikalangan guru-guru sekarang pun sedang mencari atau tengah berusaha menambah pendapatan sampingan. Iya la dengan kenaikan harga petrol, harga barang keperluan, tol, dan macam-macam lagi yang menekan masyarakat Malaysia sekarang ni, kita perlu ambil peluang untuk menampung hidup kita dan anak-anak.

Kalau tak , tak wujud la group Bisnes Cikgu-cikgu di facebook. Ramai yang ambil langkah menjual barang-barang fizikal di facebook. Ada jualan ada lah hasilnya. Kalau tak ada jualan kena cari lagi.

Saya akan dedahkan pada anda, satu program yang jual sekali untungnya makan setiap bulan!

Tahukah anda yang henfon / tablet yang anda sedang pegang sekarang ni boleh memberikan pendapatan setiap bulan ?
Pada mulanya saya juga tidak percaya ! Saya tidak pernah terfikir macam ni pun boleh buat duit !
Saya juga tidak terfikir bahawa saya dapat menggunakan talian telefon secara percuma dan dapat pendapatan melaluinya.

Produknya hanya sekeping SIMKAD ! Yang boleh menjana pendapatan bermula puluhan ringgit sehingga puluh ribu ringgit dan ratusan ribu ringgit.

Anda mesti tak percaya bukan ? Ya tuan puan , semua orang guna henfon dan untuk telefon,sms,internet mesti ada SIMKAD bukan ?
Saya sedang menikmati pulangan 3 angka sekarang ni dan sedang menuju ke pendapatan 4 angka sebulan hanya dengan sekeping SIMKAD.

Cuba anda perhatikan henfon anda sekarang. Pernah tak anda dapat duit cash setiap bulan masuk terus ke bank akaun anda hasil daripada anda guna simkad sekarang ?


Ada yang kata dapat SMS free, internet free, masa berbual free. Boleh tak SMS, internet dan masa berbual free ni bayar hutang kad kredit anda ? bayar hutang kereta anda ? bayar perbelanjaan harian anda ? beri pada ibubapa anda ? Tidak , bukan ?

Saya pasti anda dan semua orang mahu mempunyai kehidupan yang lebih baik dan bebas masalah kewangan.

Anda ada hutang kereta ?
Anda ada hutang rumah ?
Perbelanjaan anak-anak (sekolah,makan,pakai) ?
Tanggungan IbuBapa ?
Sering poket kosong setiap tengah bulan ?
Bil Letrik, Air , Cukai rumah, cukai pintu ?

Jangan biarkan semua ini merungsingkan anda !
Saya pasti anda menghadapi situasi di atas,jika tidak anda tidak mungkin sampai ke laman ni dan membaca sampai ke sini.
Ini mungkin penyelesaian yang anda cari selama ini..

PENYELESAIAN kepada masalah anda ...

wow_program

 

Lebih 1,000,000 orang telah menyertainya

Ya Betul ! Sehingga anda sedang baca ni, lebih SEJUTA AHLI telah menggunakannya
Apa Faedahnya kepada anda ?
  • Yang Penting boleh BUAT DUIT setiap bulan.
  • Guna nombor fon anda sekarang, tak perlu tukar nombor baru.  Hanya tukar SIMKAD
  •  Rebet 3% setiap kali anda topup.
  •  Komisyen sehingga 26% setiap bulan
  • Kumpul point untuk tebus tiket Air Asia
  • Topup  RM30 FREE 1.5GB data
  • Topup  RM50 FREE RM10 kredit + 1.5GB Data
  • Peluang  melancong
  • Peluang  Umrah
  • Peluang  Cabutan Bertuah
Ada tak simkad yang anda guna sekarang bagi anda keuntungan macam ni ?
Kalau tak ada, Kenapa nak teruskan guna simkad sekarang ?

Usaha sekali , Pendapatan sepanjang Hayat

15813_740811659288725_7438156059445277872_n
IMG-20150908-WA0005
Cabutan Bertuah RM120k
Cabutan Bertuah RM120,000.00
IMG-20150905-WA0026

Keluar di Berita Utama

Di sini Adalah Peluang Anda Sepanjang Hayat

Anda perlu mendaftar sebagai ahli. Mana-mana simkad pun perlua anda mendaftar, tetapi SIMKAD ni bagi peluang anda buat duit setiap bulan.

Untuk berjaya anda tak perlu maintain setiap bulan beratus-ratus atau beribu-ribu untuk beli produk, hanya guna telefon anda seperti biasa, refer siapa berminat, itu sahaja ..

Anda akan mendapat sokongan penuh sehingga anda faham sepenuhnya dan anda boleh berjaya. Boleh hubungi saya di 011-35431687.

Jika anda ada sebarang pertanyaan anda boleh juga terus hubungi Perkhidmatan Pelanggan Tone Excel di 010-5000969 untuk bantuan.

Dan apakah pelaburannya?

Ia hanya SEKALI BAYARAN sebanyak RM98.60 untuk mendaftar sebagai ahli Tone Excel!
Dengan RM90 yang anda bayar untuk keahlian , anda akan mendapat semua faedah berikut:

  • Percuma 1 SIMKAD untuk satu keahlian
  • RM30 Kredit Masa Berbual.Sim kad anda mempunyai kredit RM30
  • Keahlian seumur hidup.Tiada yuran keahlian berulang
  • Potensi Pendapatan Pasif yang tidak terbatas. Perkenalkan kepada orang lain program ini dan nikmati bonus dan komisyen.
  • Sokongan Perniagaan.Jika anda memerlukan sebarang bantuan sila hubungi saya, pusat perkhidmatan atau syarikat.
IMG-20151014-WA0004
Jom Kita Mulakan

Sila masukkan Nama, Emel & No.Fon terbaik anda dan klik butang 'Saya Nak Mulakan Hari Ni'. Saya akan beri panduan dan bimbingan kepada anda supaya anda juga boleh dapat RM100 PERTAMA anda masuk ke akaun bank ! Dan anda akan dapat lebih daripada RM100 nanti, boleh 5 angka.Insya Allah !

Saya Nak Mulakan Hari Ni
We value your privacy and will never spam you
Masih Nak Tunggu ? Kenapa ?

Sampai bila anda nak fikir ? Dengan fikir anda tu dapat tak selesaikan masalah anda ? Bertindak sekarang , jangan lepaskan peluang. Mungkin ini peluang anda untuk merubah kehidupan anda dan mencapai impian anda menjadi kenyataan. Daftar sekarang demi masa depan anda dan keluarga.

Peluang sudah di depan fon anda sekarang. Jadikan fon anda bekerja untuk anda.

faridmokhtar
Jana Pendapatan Pasif
Tel : 011 3543 1687
ID Penaja : 628564
faridmokhtar
x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →